Ремонт сайту

Усі сайти, чи то сайт візитка чи інтернет магазин, піддаються небезпеці. В даний час кожен день сайти піддаються сотням і тисячам різного роду атак. Ніколи не знаєш, коли конкуренти схочуть виграти у Вас ринкову війну. Різного роду атаки хакерів розміщують у Вас на сайті свої приховані посилання, що дуже негативно впливає на індексування і взагалі […]

By.

min read

web-26

web-26

Усі сайти, чи то сайт візитка чи інтернет магазин, піддаються небезпеці. В даний час кожен день сайти піддаються сотням і тисячам різного роду атак. Ніколи не знаєш, коли конкуренти схочуть виграти у Вас ринкову війну. Різного роду атаки хакерів розміщують у Вас на сайті свої приховані посилання, що дуже негативно впливає на індексування і взагалі може спричинити блокування пошуковими системами.

Сайт це не просто текст та картинки. Сайт це сукупність програм та алгоритмів, розгорнутих у певному середовищі (сервері). Коли щось не так, можуть виникати проблеми з доступністю сайту або правильним відображенням інформації на сайті. У процесі користування сайтом у Вас виникають нові ідеї, як покращити сайт або змінити. У міру зростання виникає потреба в розширенні функціоналу, збільшенні адміністраторських можливостей.

Нерідко трапляються недопрацювання. Помилки в роботі сайту, дрібні або серйозні, зіпсують не тільки репутацію Вам та Вашого сайту, але й призведуть до втрати потенційних клієнтів. Безпека Вашого сайту, правильне відображення у всіх браузерах та на всіх пристроях, швидкість та правильність роботи повинні завжди підтримуватись на рівні. Для того щоб отримати допомогу з вирішення цих проблем Вам достатньо лише зв’язатися з нами та описати проблему, яка у Вас виникла.